MASSAGE 4 U
Annyeong ! thanx visit my world! btw fie bz sgt2 so blog akn bersawang ,jgn mrh! B1A4 LET FLY!!^^
❤BANA♫♪ELF❤: GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara

16 Julai 2013

GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara



Clik Banner n Join Ada rezeki adalah tu ><
Assalamuailaikum Salam Ramadhan yg ke 5..Thank to wawa coz jemput fie join GA
UCAPAN KHAS BUAT WAWA
Sempena bulan mulia bulan ramadhan ni fie ucapkan khas buat wawa selamat berpuasa, semoga kita berlumba-2 mengumpul pahala ramadhan dengan ikhlas, puasa penuh taw..hahah fie juga nak ucapkan selamat hari lahir buat wawa and fie *(terslit sekali tak pa kan) birthday kita sama cuma fie raya pertama, semoga dikuatkan iman, dipanjangkan umor, dikurniakan kesihantan, diberkati rezeki serta ditabahkan hati..dan selamat hari raya buat cik wawa yg comel ^^


 tag : Luhan Exo

2 ulasan :

Wawa Ashihara berkata...

tq dear :)

pastikn ikot syrt semua yer :) xdpt follow yg tu xpe :)

nk hdiah misteri top refferal??

promote GA ni kt kawan2 meriahkan lagi !

gudluck keyh ! ^__^

purplelicios berkata...

thanx wawa... insyaallah heheh

 
ELF~BANA©ALL COPYRIGHT BY ME!