MASSAGE 4 U
Annyeong ! thanx visit my world! btw fie bz sgt2 so blog akn bersawang ,jgn mrh! B1A4 LET FLY!!^^
❤BANA♫♪ELF❤: •*¨*• Terasa Sakit Hati •*¨*•

14 Jun 2013

•*¨*• Terasa Sakit Hati •*¨*•

Assalamuailaikum chingu ! Cuti sekolah pun dah berlalu, mesti ramai lagi yang malas-2 nak ke sekolah kan.. same lah macam adik fie.. padahal form 5 tu spm ! apa nak jadi tah lah haha..
Ok berbalik pada topik _•*¨*• Terasa Sakit Hati •*¨*•_

Apahal lak aq ni duk terasa merasa ni.. hahah ok korang perasantan tak? Bermacam-2 segmen/ contes/ GA (same je semua tu) sekarang ni..bagus n terbaik. so kalau korang tengok blog fie ni pun mesti dah faham kan. join jer segala GA/segmen-2 yang nampak dimata berkena di hati! haush!!! 

Anwys Sebenarnya sebulan yang lepas fie ada join GA someone ni.. ok fie terpilih rezeki dah menanglakan. ate dah menang sape tak happy apa daaaa.. fie dapat topup RM*** by *** fie pun pergi la FB dia link
dah bagi segala detail then.. tunggu punya tunggu.. punya tunggu sampai sekarang/hari ini satu sen topup pun tak masuk, ok tak kisah bukan rezeki.. then GA lain pulak .. menang Dapat lip tint ..OMG!! Gurl!! sapa yang tak suka lip tintkan.. so macam biasa terjah FB dia.. but still ke hari ni tak dapat lagi.. hurmmm... 

mungkin bukan rezeki jugak kot. or sponser lepas tangan..apa-2 pun sebagai sponser kene lah ambil tahu juga semua ni.. dah kita like.. shere..pergi sana sinun untuk promot page dia..so faham-2 lah.. malas nk pergi BLOG/FB anda..dan sebagai penganjur tolonglah rajin-2kan diri anda untuk ke blog-2 peserta anda untuk pemberitahuan update ke..ini tak, tahu-2 je dah ada pemenang ! tahu-2 je dah tamat. semua manusia Menyebokkan diri dengan kerja so tak sempat nak singgah blog penganjur..kne paham ea...  heee..

Sekarag bila fie nak join apa-2 GA/Contes or whateva fie akan tengok dulu . tapi kebanyakan yang fie join sponser semua yang sama n dah like heheh so senang hahah..dahlah.. mls nak celoteh!
 APA-2 PUN STILL TAK PUAS HATI/SAKIT HATI/

2 ulasan :

Nur Afridayati berkata...

betul tu dik...tu la salah satu akak malas nak joint GA bagai ni..frustrated....hehehe btw done follow, dont forget follow kite balik

pija hafeelin berkata...

@Nur Afridayati tw xpe sis.. hahha mls xmlm join la juga fie ni... hahah ok thankx i will follow u sis

 
ELF~BANA©ALL COPYRIGHT BY ME!