MASSAGE 4 U
Annyeong ! thanx visit my world! btw fie bz sgt2 so blog akn bersawang ,jgn mrh! B1A4 LET FLY!!^^
❤BANA♫♪ELF❤: AQ GILAKAN Lee Sungmin !

29 Januari 2013

AQ GILAKAN Lee Sungmin !



*MinhO Comel !

Salam malam Rabu , Kalau Rasa menyampah dengan entry mis pasal kpop please tekan X warna merah tu yerr :)
 urmm Mis Teringin sangat jejakan kaki ke Korea ! 

Kalaulah dapat jejakan kaki kesana , mis nak sangat jumpa SUNGMIN!!
mbe mis suka ckp " apahal lah kau minat sgt dengat mat PONDAN tu , bukannyer hemsem "

Hellowww, Mamat Pondan tu lagi cute dr korang sendiri tau,,(tgk dah kutuk mbe sendiri)
bukan ap, minat setiap orang berlainan, lagipun tak kan nak halang kot dh minat,, 
Sungmin cute,Suara sedap, comel mulut itik dy ! 

kenapa minat artis kpop ? artis malaysia tak ada ke ???
soalan yg sering mbe mis soalkan ! nak tahu sangat ? sbb nyer..entahlah hati sendiri memang dah minat, nak minat dekat artis malaysia,, errrrrrrrr ..................... 

heheh xde minat lgsung kot..bukan tak support negara sendiri tp macam mis cakap tadi dah minat nak buat cm na,, dah la malas nak pot pek pot pek lagi,, jum layan pic cute sungmin !! hah ? taknak sudah ngeeee :))










CUTENYER!!! SARANGHAE SUNGMIN!

14 ulasan :

eymasu berkata...

kalau dah suka semua comel..hew..hehe..(^_^)DKDE

pija hafeelin berkata...

@eymasu thu xpe..semua jdi comel g 2

NUR HAFIZAH berkata...

G DRAGON !! k lari topik . haha :P

pija hafeelin berkata...

@NUR HAFIZAH GD suara romntik! trgoda sudh

Tanpa Nama berkata...

wahhh comelnyer sungmin !! geram tgk muka tomey dia... ita pun mnat sungmin sgt2...tp ita lbey minat khuhyun!! comelll

Balqis Sarah berkata...

mis pija minat sungmin. saya minat kyuhyun. xD
Yang couple SJ ialah KyuMin. Sweet betul la dorang ni. :3

pija hafeelin berkata...

@Balqis Sarah tw xpee.kyuhyun the evil maknae..comell.suke3

Arysha Hafrina berkata...

Sungmin memang comey .. saya suka dia sebab saya tengok pipi dia tembam .. saya suka dia .. Saranghae ... Kadang-kadang tuu , saya tengok kan muka Eunhyuk dan Sungmin macam seiras jee .. comel .. terutama mata mereka ..saya bercadang nak panggil diorang HyukMin ..:D Hehe ..

pija hafeelin berkata...

@Arysha Hafrina HyukMin arhhhh comeynyrrr.. pp dy mmg comey /

Inspirit's Baby berkata...

Muka Sungmin mcm Sanduel(B1A4) lah. Btw, dua2 nmpak cumil...^^

pija hafeelin berkata...

@Inspirit's Baby ad iras2 sikitkan tp Sanduel cute! tang mata/senyuman aumm! dia,gewam suda

NUR HAFIZAH berkata...

ryeowook lahh . hahaha sungmin embamm :P

pija hafeelin berkata...

@NUR HAFIZAH wokie pun comey...
tapi minnie lg aegyo!!

 
ELF~BANA©ALL COPYRIGHT BY ME!