MASSAGE 4 U
Annyeong ! thanx visit my world! btw fie bz sgt2 so blog akn bersawang ,jgn mrh! B1A4 LET FLY!!^^
❤BANA♫♪ELF❤: waa lamernyer

22 Januari 2012

waa lamernyer




waaaa mis up date blog!! hahahaah xde la gurau je ngee ngeee  lame mis xupdate blog   lmernyar tak buat doodle  lamernyaer tak edit blog(tempahan)   lamernyaer tak amik tempahan  waa bnyak punya lamer...hahah

sejak mis mula praktikal ni mmg sebok sesikit tw..sampai nk jenguk rumah kesanyagan mis ni pun xde masa..waaa i rindu u purplepink blog muah!! abis berusang dengan sawang2  hahah

nak taw tak..ah korang bukan nak tw pun..biar lah nk korang thu gk!
praktikal serooonnooook sesangat tw!! mis praktikal dekat 1 syarikat yg  mghsilkan banner,bunting, n macam2 lagi lah nme syarikat tu sign house ..menggunakan adobe ai dan adobe photoshop..seronok..pengalaman terbaik  dapat kakak2 sporting..kami d layan dgn baik sekali hahah...mis praktikal dgn tunang mis hafeezzat but laen cawangan..serta dgn myrul dri kolej pulau pinang

terbaik! ok lah mlz nk bising2 nti mis nk wt entry about banner.hahah ok by u all sori co z aq membebel...thank 4 reading ya muah

3 ulasan :

sabry oppa berkata...

singgah sini n bace entry....
nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^

Hans berkata...

hehehe
rajin2 la update


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

9n0L4 berkata...

comel nyeeee bunny tu! ;)

 
ELF~BANA©ALL COPYRIGHT BY ME!